• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Matexpo 2019

Registreer u voor gratis toegang

 

A partir du 11 jusqu'au 15 septembre Matexpo aura de nouveau lieu à Courtrai, une des plus grandes expositions du matériel de construction. 

A côté de nos promotions très compétitives et des démos intéressantes nous vous présenterons trois nouveaux marques en avant-première

Rendez-vous sur stand D32 ? 

Nous sommes impatients de vous y accueillir !

Cliquez ici afin de vous enregistrer GRATUITEMENT

Enregistrer est gratuit.
Vous n'avez pas besoin d'un code, le code est automatiquement rempli. 
Vous pouvez enregistrer plusieurs des personnes via le lien. 

5 redenen om naar Matexpo te komen

 1. Ontdek in avant-première 3 nieuwe merken!
  Op onze stand zal u de kans hebben om 3 nieuwe merken te ontdekken die wij rechtstreeks importeren vanuit het buitenland. We hebben hun producten uitgebreid mogen testen op de Bauma in München en we waren direct fan! Ze sluiten nauw aan bij ons bestaand productgamma en onze specialiteiten. 
 2. Ontdek de laatste trends en de nieuwste innovaties
  Na Bauma is Matexpo één van de grootste vakbeurzen voor bouwmaterieel. Iedereen, ook wij, wil zich van hun best kant tonen en zal er de laatste trends en innovaties tonen. We kijken er alvast reikhalzend naar uit om jullie op deze editie te verwelkomen. 
 3. Uitgebreide en boeiende demonstraties
  Net zoals op de vorige Matexpo-editie geven we doorlopend demonstraties van onze Hamevac vacuümtillers en de Keeroo egalisatieschuiven. Maar ook onze nieuwe merken zal u in werking zien.  
 4. Scherpe promoties
  Speciaal voor Matexpo hebben we voor u scherpe promoties samengesteld - enkel geldig van 11 september tot en met 15 september op onze Matexpo-stand. Heeft u iets nodig? Koop het dan best op de beurs. 
 5. Maak kennis met het team
  Altijd al eens die ene persoon aan de andere kant van de lijn willen leren kennen? Op Matexpo hebben we de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en kijken we waar we u kunnen helpen.

Enkele sfeerbeelden van de vorige editie...

Matexpo - luchtfoto

Demo - Hamevac

Keeroo egalisatieschuif - demo

Buitenstand D32

Ook de tent kan u onze producten ontdekken